Під час ракетного удару по Вінниці загинув учасник колективу української співачки Роксолани. Відомо, обстріл міста стався сьогодні зранку, 14 липня.

Про це співачка повідомила на своїй сторінці в інстаграм.

Роксолана Сирота (ім'я та прізвище виконавиці) зазначила, що під час ракетного удару частина її команди перебувала на головній площі. Всі вони поранені та госпіталізовані в лікарню. Двоє з них перебувають у важкому стані. Один з них помер, а життя іншого в руках медиків.

«Друзі, ми зараз перебуваємо у Вінниці. На жаль, під час ракетних обстрілів частина нашої команди перебувала на головній площі. Усі вони поранені, двоє борються за своє життя в операційних. Звичайно, всі виступи та концерти скасовані, і ми молимося за життя всіх, хто сьогодні постраждав», — повідомила співачка.

У підписі до відео вона додала, що постраждалих звуть Євген і Андрій.

«Ми ніколи не пробачимо. Кошти за квитки з усіх концертів буде повернуто. Будь ласка, моліться».

Що відомо про ракетний удар по Вінниці

Сьогодні зранку, 14 липня, російські окупанти завдали ракетного удару по Вінниці. Над містом піднявся чорний дим.

За попередніми даними пролунало чи два, чи три-чотири вибухи.

У поліції розповіли, що орки поцілили в будівлю з офісними приміщеннями. Від ударів постраждали також Будинок офіцерів та розташовані неподалік житлові будинки.  

Кількість загиблих внаслідок ракетного удару по Вінниці продовжує зростати. Станом на зараз відомо про 20 загиблих, з них - 3 дитини.

ІА "Вголос": НОВИНИ