Депутат Львівської міської ради Григорій Козловський готовий скласти із себе повноваження президента Футбольного клубу «Рух» на найближчий рік і зайнятися порятунком клубу «Карпати».

Про це Козловський заявив у прямому в ефірі «Народного толк-шоу» на телеканалі НТА.

«Команді треба підставити плече. Я готовий скласти зі себе повноваження президента футбольного клубу »Рух« і на рік стати виконуючим обов'язки на якійсь посаді у футбольному клубі »Карпати«. Гарантую: я їх врятую, я поверну їх на рівень, створю у Львові пул бізнесменів і влади, які будуть зацікавлені у розвитку футболу. А тоді повернуся назад до свого дітища», - заявив Козловський.

Також депутат запропонував проект ухвали, підтримавши яку Львівська міська рада могла би врятувати ФК «Карпати»:

  • створити ЛКП «Клуб професійного футболу »Карпати";
  • утримувати ЛКП за рахунок коштів міського бюджету у розмірі, не меншому ніж 50 млн грн на рік впродовж 5 років;
  • затвердити статут ЛКП, забезпечити його атестацію в Українській асоціації футболу та Українській Прем'єр-Лізі;
  • звернутись до Львівської обласної ради щодо співфінансування ЛКП для його безперебійного функціонування та розвитку.
Повний запис ефіру дивіться тут:

Нагадаємо, 23 січня на черговій сесії ЛМР депутати голосували за затвердження проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки на вул. Липова Алея, 5. Рішення підтримали тільки 18 депутатів. 13 утримались, не голосували ще 25. Після цього керівництво “Карпат” виступило із заявою, в якій у провалі голосування звинуватило депутата Григорія Козловського.

Після цього Козловський заявив: рішення про надання землі в оренду насправді було аферою, яка завершилася б великими проблемами для всіх футбольних команд міста. Окрім того, політик запропонував альтернативне рішення для порятунку “Карпат” - створити львівське комунальне підприємство КПФ "Карпати".

 

ІА "Вголос": НОВИНИ