Новообраний Президент перебуває в досить непростому становищі, бо його команда складається з щонайменше чотирьох груп впливу. І закономірно, що всередині команди триває внутрішньовидова боротьба за те, хто візьме першість.

Про це «Вголосу» розповів політтехнолог Андрій Золотарьов.

«Ми, наприклад, побачили, що поруч із ним на перемовинах із фракціями у Раді сиділи Богдан (юрист партії «Слуга народу», один із членів передвиборчого штабу Володимира Зеленського, відомий як адвокат Ігоря Коломойського та Геннадія Корбана, – ред.), Шефір (бізнес-партнер і член «ЗеКоманди», – ред.), молодший Тимошенко, батько якого є представником фракції «Укроп» у Дніпропетровській обласній раді», – зазначив він.

Та додав: «Хоча людей Коломойського зараз відтискають. Ми вже чули заяву Шефіра про недоцільність того, аби главою Адміністрації Президента призначити Богдана, бо це рішення пов’язуватимуть із Коломойським. Є  інформація, що саме американці відтискають Коломойського від Зеленського. Також є люди Пінчука-Хорошковського. І вони досить тісно перекликаються із представниками структур, афільованих із Соросом».

Однак, за словами експерта, треба розуміти, що сформованої команди у новообраного Президента немає. «А Данилюк і Рябошапка, які робили заяви замість Зеленського протягом останнього часу, на мою думку, завдали йому більше шкоди, ніж усі «порохоботи» разом. Адже забігають наперед. Тому команду Зеленського, яка привела його до перемоги, перетасують. І ми побачимо тих людей, які під час виборчої кампанії поруч із Зеленським не були», – резюмував Золотарьов.

Більше читайте тут: «Американці відтискають Коломойського». А де «нова команда»?»

ІА "Вголос": НОВИНИ