Львів уже вкотре поряд зі світовими столицями потрапляє у shortlist престижних архітектурних конкурсів завдяки житловим комплексам від компанії Avalon Inc.  Преміями European Property Awards та V EE Real Estate Project Awards нагороджено житлові комплекси преміум-класу Avalon Lux та  Avalon 37.

Спочатку на European Property Awards 2016/2017 пальму першості отримав житловий будинок Avalon Lux, будівництво якого завершено восени 2018 року. Понад 120 запрошених на відкриття гостей мали змогу наживо оцінити сміливі дизайнерські рішення та панорамні ліфти, піднімаючись якими можна милуватися краєвидами міста в динаміці.

Ексклюзивна концепція життя класу ЛЮКС, що включає інноваційні архітектурні та інфраструктурні рішення, покликана дарувати максимум свободи, безпеки і комфорту. Сама локація для створення розкішних апартаментів була невипадковою – «Горіховий гай» дозволяє абстрагуватися від шуму міста, не позбавляючи можливості жити неподалік центру Львова. Цей будинок об’єднує людей, яких надихають красиві речі та преміум-сервіс.

 

Інфраструктура житлового комплексу відкриває ще більше можливостей для того, щоб насолоджуватися кожним моментом життя: вишукані дизайнерські холи, дворівневий та гостьовий паркінги, просторі тераси, спортивний майданчик та тенісний корт для занять улюбленими видами спорту. Привести житло у відповідність до преміум-стандартів  – непросте завдання, але команді Avalon Inc. вдалося впоратися з ним блискуче.

«Розвивати сучасну архітектуру Львова - це надзвичайно відповідальна місія, - говорить головний дизайнер компанії Avalon Inc. Сергій Міль, - Ставлячи перед собою високі та амбітні цілі, компанія Avalon Inc. підходить до втілення у життя архітектурних рішень з особливою увагою до потреб клієнтів, жителів міста та урбаністичного комфорту Львова».

І такі рішення належно оцінюють не лише клієнти, а й експерти міжнародного рівня. Адже наступний преміум-проект компанії – житловий комплекс Avalon 37, що будується на Личаківській, цього року здобув абсолютну першіть на European Property Awards 2019/2020 у номінації «Краща архітектура житлового комплексу» (Best Architecture Multiple Residence). Друга почесна нагорода, привезена з Лондона, є кращим свідченням того, що команда рухається в правильному напрямі, відчуває архітектурні тренди та презентує у Львові житло світового рівня. І Володимир Жигман, куратор проектної служби компанії Avalon Inc. та керівник проекту Avalon  37, надзвичайно пишається спільним досягненням.

«Стабільність – це ознака професіоналів, і ми щасливі задавати тренд у преміум-сегменті на ринку нерухомості. Житлові комплекси компанії Avalon Inc. перевершують очікування клієнтів та навіть членів міжнародного журі. Це надихає нас працювати над новими проектами та розвивати сучасну архітектуру Львова».

26 листопада у Києві під час  п’ятої щорічної премії в сфері нерухомості країн Східної Європи (EE Real Estate Project Awards) житловий комплекс Avalon 37 отримав перемогу в номінації “Житловий будинок року” на V Eastern Europe Real Project Awards.

Це найбільша премія року для ринків нерухомості України, Казахстану, Азербайджану, Грузії, Білорусі та Молдови, організованої Українським клубом нерухомості (URE Club) спільно з Europa Property. Цього року на здобуття премії номінувалися більше 300 проектів і професіоналів ринку нерухомості, це рекордна кількість учасників за часи існування Eastern Europe Real Project Awards. Професійне міжнародне журі обирало кращих у 22 номінаціях. Переможці премії автоматично стали номінантами європейських премій – CRE Awards, що відбудеться у Будапешті (Угорщина) 30 січня 2020 р.

«Житловий будинок року» Avalon 37 виконаний у стилі Avalon Inc. — прості геометричні форми фасадів з архітектурним підсвічуванням, контраст в дизайні фасаду та великі панорамні вікна для інсоляції у квартирах. На верхніх поверхах будуть квартири з відкритими терасами та краєвидами міста. Головною родзинкою будинку стане неперевершений зимовий сад.

ЖК Avalon 37 розташований в історичному центрі Львова, де поруч пам'ятники архітектури та музеї, парки та сквери, театри та художні галереї.

Безпека та комфорт – не тільки вимога часу, а й беззаперечні стандарти компанії. Саме тому в ЖК Avalon 37 запроектовано підземний паркінг, відеоспостереження, цілодобовий консьєрж-сервіс.

«Ми щасливі, що живемо та розвиваємо Львів – місто, яке відкрите для світу. - ділиться директор зі стратегічного розвитку компанії Avalon Inc. Алла Шамова, – Серед наших клієнтів є жителі країн Західної Європи та Великої Британії, яких приваблює перлина Західної України і котрим дуже імпонує європейський дизайн та сучасний сервіс житлових комплексів Avalon Inc.».

Синергія, прагнення досконалості та сміливість, що задає тренди  - ось ті критерії, завдяки яким Avalon Lux та Avalon 37 опинилися серед кращих житлових комплексів світу. Відзначені на міжнародному рівні, створені для того, щоб перевершувати очікування, народжені, щоб творити майбутнє архітектури Львова – для кожного, хто любить це місто, цінує вишукану архітектуру і прагне комфорту без жодних компромісів.

Команда Avalon Inc., від архітекторів та дизайнерів до менеджерів з продажу, котрі презентують клієнтам продумані до найменших деталей концепції будинків, готова до нових викликів і грандіозних проектів.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ