Інтерактивна дошка та сучасна зварювальна лабораторія – саме цим нещодавно поповнилась матеріально-технічна база Львівського національного аграрного університету. Обладнання вишу подарували представники Компанії «Контінентал», тож тепер студенти аграрного університету під час навчання зможуть вдосконалювати свої навички на практиці. Вартість розумної дошки сягає 90 тисяч гривень, і це – важлива інвестиція в освіту, вважають в університеті. За словами ректора аграрного університету Володимира Снітинського, бізнес, який допомагає навчальним закладам, є соціально відповідальним.

«Ми маємо можливість подякувати представнику Компанії за цінний подарунок, який будемо використовувати в навчальному процесі під час підготовки фахівців високої кваліфікації. Таких, яких потребує сьогоднішнє конкурентоздатне виробництво», – каже ректор університету.
Представники Компанії «Контінентал» переконані, що інвестиції в освіту – це внесок в майбутнє.

«Сьогодні наука має йти попереду виробництва. Тож намагаємося робити все можливе, щоб освітні заклади мали необхідну навчальну базу для підготовки спеціалістів», – вважає заступник керівника кластера «Кам’янка-Бузька» зі зв’язків з громадськістю Компанії «Контінентал» Дмитро Мороз.

Це вже не вперше «Контінентал» допомагає в розвитку університету. Раніше Компанія надавала  сучасну сільськогосподарську техніку навчальному закладу. Саме на ній уже сьогодні вчаться студенти – за їхніми словами, це крок вперед. Адже коли студент приходить на підприємство, він уже є фахівцем у своїй галузі. Цьому раді й викладачі, бо тепер студенти можуть побачити техніку не лише на навчальних таблицях, а й наживо. Загалом від початку року Компанія «Контінентал Фармерз Груп» інвестувала в освіту Львівщини понад 250 тисяч гривень, а у втілення соціальних проектів області – понад 900 тисяч гривень.

ІА "Вголос": НОВИНИ