Підприємства Group DF International австрійського холдингу, що належить Дмитру Фірташу, продовжують свою роботу, незважаючи на введені санкції проти Фірташа і однієї з компаній групи.

Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна”.

“Перш за все, група заявляє, що ми і наші бізнеси працюють у звичайному режимі і виконують і будуть продовжувати виконувати свої зобов’язання як перед споживачами нашої продукції, так і перед десятками тисяч співробітників і їх родинами”, – йдеться у зверненні групи до контрагентів, партнерів і співробітників, що входять до Group DF.

Група заявила, що націлена на виконання контрактних зобов’язань із поставки продукції і надання послуг всіх її бізнесів, зокрема азотного, титанового, газового, логістичного, портового.

“Наші бізнеси роблять свій внесок у зростання експорту українських товарів за кордон. (…) Ми будемо продовжувати розвивати наші бізнеси на території України і в інших країнах, де група веде діяльність”, – сказано у зверненні.

Президент Володимир Зеленський указом від 24 червня ввів у дію низку рішень РНБО про санкції щодо українців і росіян, зокрема, проти бізнесмена Дмитра Фірташа.

Крім того, було позбавлено ліцензії на розробку Стремигородського родовища апатит-ільменітових руд у Житомирській області, виданій на термін з 2004 до 2032 року ТОВ “Валки-Ільменіт”, що входить до титанового бізнесу Group DF.

Читайте також на сайті ІА Вголос:

ІА "Вголос": НОВИНИ