В Україні за підсумками травня 2019 року найбільш високооплачувані вакансії можна побачити в медицині, ІТ і агропромисловому комплексі. Також сюди долучилися сфери маркетингу та управління персоналу.

Про це повідомляє «OBOZREVATEL». 

До списку високооплачуваних вакансій потрапили:

Стомалог-ортодонт. В його обов'язки входять: діагностика і лікування зубо-щелепної-лицьової аномалії, вад розвитку, деформацій. Серед вимог до цього спеціаліста такі: вища медична освіта, досвід роботи мінімум 3 роки за спеціальністю. Рівень заробітної плати від 9000 євро.

Senior Machine Learning. В його обов'язки входять: розроблення систем аналізу і класифікації користувачів, розроблення механізмів штучного інтелекту, методів побудови моделей, здатних навчатися та створення алгоритмів для їх побудови і навчання, робота з бізнес-замовниками. Рівень заробітної плати від 4000 євро.

Генеральний директор сільськогосподарського підприємства. В його обов'язки входять: розроблення і виконання стратегій розвитку на декілька років, зменшення собівартості, керівництво компанією з акцентом на технічні інновації, маркетинг, управління персоналом. Рівень заробітної плати від 60 000 гривень.

Директор з управління персоналом. В обов'язки спеціаліста входять: побудова корпоративної культури і бренду роботодавця, підбір і адаптація персоналу, розроблення стандартів підприємства, навчання та оцінка персоналу, ведення документації і формування графіку роботи працівників. Рівень заробітної плати від 50 000 гривень.

Media buyer. Він кандидата очікується досвід роботи з різними профільними сервісами, досвід купівлі трафіку для мобільних додатків в Playmarket i Appstore. Рівень заробітної плати від 50 000 гривень.

На сьогодні роботодавці звертають увагу не лише на професійні здібності, а і на особисті цінності. Серед них такі: навички тайм-менеджменту, контроль емоцій, вміння працювати в команді, сприймання критики, саморозвиток, здатність вирішувати конфліктні ситуації.

Читайте також, індійський You-Tube канал став першим в історії, що зібрав 100 млн підписників. 

ІА "Вголос": НОВИНИ