Запрошуємо всіх поціновувачів сучасного українського музичного мистецтва відвідати концерт гурту «TVORCHI», відчути електронне звучання і поринути в світ новітньої музики з EMILY RESORT!

Подаруйте собі та близьким незабутні враження, яскравий відпочинок і феєричні спогади вже 15 ЛИПНЯ на екзотичній локації ISLAND BEACH CLUB!

TVORCHI називають головним відкриттям молодої української сцени, а їхні треки звучать як на масштабних фестивалях, так і на домашніх вечірках.

Всього місяць тому вони потужно представили Україну у Великій Британії на “Євробаченні”, де заспівали про сталеві серця українців для 200 мільйонів телеглядачів, а вже 15 липня — запалять на ISLAND BEACH CLUB!

Кожен з чотирьох їхніх альбомів зайняв перше місце головного музичного чарту України, а самі вони є володарями нагород “Гурт року”, “Альбом року”, “Концертне шоу року” та багатьох інших.

Номер TVORCHI на “Євробаченні” назвали найстильнішим на конкурсі цього року, а глядачі віддали їм почесне 4 місце серед усіх учасників шоу.

Артистам вдалося не тільки гідно представити Батьківщину, дати сотні інтерв’ю про війну в Україні усім світовим медіа, а й зібрати під час конкурсу понад 12 мільйонів гривень на купівлю інкубаторів, щоб серця недоношених малюків, які народжуються під час війни билися.

Насолодіться ексклюзивним відпочинком в молодіжній «тусовці» з якісним саундом від топових TVORCHI на ОСТРОВІ незабутніх вражень!

ISLAND BEACH CLUB — це ексклюзивний релакс посеред мальовничої водойми! Тут є безліч варіантів, щоб отримати незабутні враження:

  • Басейн з неймовірною панорамою та прозорими стінами;

  • Панорамне джакузі;

  • Лежаки та бунгало;

  • Дивовижний бар;

  • Бенкетні чаші для приватних святкувань;

  • Формат Lounge club з п’ятниці по неділю!

Вартість квитків:

Фан-зона — 1000 грн

Місце за столом на концерті — 1200 грн

ALL DAY PASS (перебування на ISLAND BEACH CLUB з 10:00 до 22:00, перегляд концерту з фан-зони) — 1500 грн

ЛИШЕ 18+

Поспішайте придбати квитки за приємними цінами Early Birds!

Чекаємо Вас:
15.07 о 19:00
ISLAND BEACH CLUB
Львів-Винники, Хмельницького, 9Б 
Детальна інформація за посиланням: https://bit.ly/3pxgWnk
тел.: +38 (032) 242-22-21

Партнер заходу: Johnnie Walker

Приходьте насолодитися якісною українською музикою в EMILY RESORT!

ІА "Вголос": НОВИНИ