Конкурс на посаду начальника Державної податкової служби можуть заблокувати за тією ж процедурою, що й у випадку з керівником митниці. Про це повідомляє «Укрінформ» із посиланням на представника Кабінету Міністрів у Верховній Раді Вадима Денисенка.

«Конкурс на нового керівника податкової заблокують найближчим часом за тією ж процедурою, що й конкурс на керівника митниці. В «день тиші» отримав таку інформацію: уже домовлено, що конкурс на голову податкової буде заблоковано. Ініціатори — ті самі, щоправда, коло зацікавлених трохи ширше, ніж минулого разу», — написав він у соціальній мережі.

Нагадаємо, що Окружний адміністративний суд міста Києва розглянув заяву про забезпечення позову народного депутата Андрія Антонищака щодо зупинення дії розпорядження уряду про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади голови Державної митної служби.

17 квітня суд задовольнив відповідну заяву про забезпечення позову та зупинив дію розпорядження Кабінету Міністрів України «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади голови Державної митної служби».

Крім цього, суд заборонив Комісії з питань вищого корпусу державної служби вчиняти дії з проведення відповідного конкурсу на підставі зазначеного розпорядження українського уряду.

Останній етап відбору (співбесіда) на посади голів митної служби та податкової служби має відбутися 23 квітня ц. р.

Як повідомляв «Вголос», у Мінфіні розповіли про зарплати майбутніх керівників податкової та митної служб.

ІА "Вголос": НОВИНИ