Скандальне рішення Конституційного Суду щодо антикорупційного законодавства засвідчило те, що в Україні готується узурпація влади. А беніфіціаром цього процесу може стати Віктор Медведчук.

Про це в інтерв’ю “Вголосу” заявив політолог Олег Соскін.

"Ви вчитайтеся у формулювання рішення Конституційного Суду: «Визнати неконституційним доступ громадян до інформації про доходи, видатки і майно як себе, так і всіх осіб, які отримують зарплати за рахунок податків українців». Це катастрофа! Ну, хто дає гроші, щоб вони отримували ці доходи, заробітну плату та все інше? Це наші гроші, всіх тих, хто сам заробляє своєю працею і сплачує податки. Всі їхні зарплати і неадекватного рівня премії — це наші гроші! А тепер від нас засекречують це! Фактично, це — формування того, що ми бачимо в Білорусіі і в Росії, формування відкритої диктатури. Вони роблять військовий комунізм. Будуть феодалами за наш рахунок, а нас хочуть закріпачити. 

Готується узурпація влади. І я думаю, це роблять під Медведчука. ОПЗЖ тому і подала те звернення в Конституційний Суд. Вони хочуть прийти до влади і намагаються все максимально засекретити. Недавно ж, пригадайте, яке рішення було прийняте по книзі про Стуса. Очевидно стало, що суддівський корпус — продажний. А Медведчук і не приховує, що хоче захопити владу та стати президентом наступним. Йому є що засекречувати. 

Тому, на мою думку, треба розігнати негайно цей Конституційний Суд і зібрати новий, непродажний", - зазначив Олег Соскін.

Більше на цю тему читайте у статті: Конституційний суд: зрада “під Медведчука” чи…правильне рішення?

 

ІА "Вголос": НОВИНИ