У Інституті вивчення війни (ISW) повідомляють про перекидання Силами оборони України бронетехніки на лівий берег Херсонської області.

Про це повідомив Інститут вивчення війни (ISW).

«Повідомлення про угруповання українських сил чисельністю до батальйону на східному березі свідчить про те, що інтенсивні російські зусилля з перекриття річки Дніпро не завадили українським силам перекинути додатковий особовий склад і матеріальну частину на позиції на східному березі», – зазначили у звіті ISW за 7 листопада.

За даними Інституту, які базуються на інформації російських «військових блогерів», відомо, що бойові зіткнення тривають поблизу Кринок, а також поблизу Пойми (12 км на схід від Херсона і 4 км від Дніпра), Піщанівки (13 км на схід від Херсона і 3 км від Дніпра) і Підстепного (17 км на схід від Херсона і 4 км від Дніпра), але нібито спроби українських військ просунутися вперед 6 і 7 листопада не були особливо масштабними в порівнянні з попередніми днями.

Нагадаємо, за добу 7 листопада українські військові ліквідували 780 окупантів. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 орієнтовно склали 307640 осіб.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ