Люди, які дозволили в'їзд до України порушнику законів і пособнику російських окупантів Філіпу Кіркорову, скоїли кримінальний злочин.

Про це на сторінці у Facebook пише головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.

«Філіпу Кіркорову заборонено в'їзд до Литви через його відвідування Криму - а в Україну в'їзд дозволили! Президент Зеленський і лейтенант СБУ Баканов просто виставили всю нашу країну на посміховисько. Дозвіл пособникам окупантів Кіркорову і Басті в'їжджати і заробляти гроші в Україні напередодні Дня Конституції наочно показує, що сам гарант Конституції нахабно перекручує основний закон країни і справедливість.

Зеленський, Баканов і співробітники СБУ, які дозволили в'їзд до України порушнику наших законів і пособнику окупантів Філіпу Кіркорову, скоїли кримінальний злочин, за який рано чи пізно їм також доведеться відповідати.

Закон забороняє відвідування Криму поза українською юрисдикцією, і санкції діють проти всіх російських громадян. І оскільки Кіркоров і Баста там були - жодних винятків бути не може. Правила для всіх! Це і є справедливість. Але для друзів і партнерів президента Зеленського і »95 кварталу« закони не діють, вони можуть в'їжджати в Україну, бо їм треба влітку заробити грошей на українцях, дати концерти, а потім вони знову поїдуть робити гроші на концертах у Криму. Адже Зеленський »відмаже«, свої люди. Божевільні, навіщо ви це зробили? Невже »квартал« розраховує відновити концерти в Москві?

Концерти Басти і Кіркорова в Україні треба зривати, якщо президент не захищає закони країни. Значить, громадяни мусять показати, що змова з окупантами під час війни навіть друзям президента з рук не зійде.

Як пророчо сказано у кінофільмі »Любов у великому місті-3« (вийшов у РФ у 2014 році, виробництво »95 кварталу«), Зеленський разом із Кіркоровим скидаються на »збоченців«», - підсумовує Бутусов.

Як ми вже повідомляли, у Службі безпеки України заявили, що рекомендації щодо виключення російського співака Філіпа Кіркорова з переліку осіб, що загрожують національній безпеці України, пов’язані з "судовими прецедентами".

ІА "Вголос": НОВИНИ