Хрещення відбудеться у неділю в церкві Святої Марії Магдалини у королівському Сандрингемському маєтку в графстві Норфолк, передає «ВВС-Україна».

Церемонія, яка розпочнеться до 16:30 за місцевим часом, буде приватною. На неї приїде королева, члени королівської родини, батьки та брати Кейт Міддлтон.

Принца Гаррі не буде, оскільки він перебуває в Африці.

Охочі зможуть побачити гостей та родину герцога Кембриджського біля церкви.

Це вперше герцог, герцогиня, принц Джордж та принцеса Шарлотта всі разом з'являться на публіці.

Після хрестин, які проведе архієпископ Кентерберійський Джастін Уелбі, офіційний королівський фотограф запрошений зробити знімок родини.

Хрещеними батьками Шарлотти будуть двоюрідна сестра Вільяма - Лаура Фелловес (донька баронеси Джейн Фелловс, сестри принцеси Діани), двоюрідний брат Кейт Адам Мідлтон та її подруга Софі Картер, а також двоє друзів герцога - Томас ван Стаубензе та Джеймс Мід.

У Шарлотти буде на два хрещених менше, ніж у її брата Джорджа.

Дівчинка народилася 2 травня. Вона четверта у черзі спадкоємців британської корони.

Шарлотту, як і її брата, хреститимуть у копії мереживного атласного плаття, зробленого для старшої доньки королеви Вікторії в 1841 році.

Це плаття одягали всі діти королівської родини до хрещення сина принца Едварда Джеймса в 2008 році. Він та наступні члени королівської родини були у копії плаття, яку зробила королівська кравчиня Ангела Келлі.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ