На сторінці у Instagram артистка порівняла заборону їй виступати в українській столиці із казкою, де головують поганці.

"Не думала я тільки, не гадала, що упирі та лісовики під проводом Баби Яги і Змія Горинича, під яскравий і псевдо-патріотичний спіч Солов'я Розбійника, вивергаючи ненависть і прокляття на мою адресу, з'являться на моїй улюбленій, добрій батьківщині Україні!" - написала Корольова.  

Співачка нагадала прихильникам, що 14 грудня у Києві мав відбутися її концерт у палаці "Україна". Як відомо, виступ Наталії не лише скасували, а й загалом внесли артистку до "чорних списків". 

"Я так хотіла в цей важкий час подарувати моїм землякам відчуття радості й умиротворення! Не дали! Сильно злякалися! Так сильно, що не просто заборонили концерт, а заборонили корінний киянці бачити своїх рідних, друзів відвідувати могили близьких", - пожалілася артистка.

Корольова висловила сподівання, що у її казці "настане щасливий кінець".

"Мій глядачу, звертаюся до вас! Я вірю, що в цій історії буде щасливий кінець! Як в казках добро завжди перемагає зло, так і в житті любов і мир руйнують всі заборони і перешкоди! До скорої зустрічі улюбленого Києва!" - підсумувала звернення Корольова.

Як повідомлялося раніше, співачка Наталія Корольова, якій СБУ заборонила в’їзд на п'ять років на територію України, не хоче миритися із цим фактом.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ