Про це вона заявила в інтерв'ю виданню «Комсомольська правда в Україні».

«Ну ось бачите як... Така у нас життя. Не знаю, чи можна опротестувати це рішення, та і хто цим буде займатися? Моя 94-річна бабуся, яка в Україні живе? Я навіть не знаю, як зараз донести до неї цю інформацію... Вона мене виховала, виростила. До Москви вона вже не зможе поїхати за станом здоров'я. А якби, не дай бог, найстрашніше – я не зможу її поховати! Виходить, до мами я не зможу приїхати, - адже вона теж громадянка України. Я не зможу приїхати в свій рідний будинок», - сказала співачка.

За словами артистки, вона не знає хто така Оксана Корчинська, за депутатським зверненням якої СБУ ухвалила рішення про заборону в'їзду.

Разом з тим, на своїй сторінці в мікроблозі співачка розмістила фотографію документа, де зазначено, що "громадянці Російської Федерації Н. Поривай" заборонено в'їзд в Україну строком на п'ять років".

"Сьогодні стався кричущий прецедент! В Україні депутати Верховної ради відібрали у свого народу право вибору. 14 грудня в Палаці "Україна" мав був відбутися мій концерт "Магія Л", всі квитки були розкуплені без реклами і афіш, я хотіла оголосити додатковий концерт, і тут все почалося з формулюванням: "заборонити в'їзд громадянці РФ Поривай Н., як людині, що своєю творчістю представляє загрозу для Української держави". Я за 25 років творчої діяльності багато небилиць і брехні читала на свою адресу, але щоб пісні "Маленька країна", "Київський хлопчисько", "Ластівка", "Твій світ" представляли загрозу?" - написала артистка.

До всього Наталія наголосила, що Київ для неї – рідне місто.

«Київ для мене не просто рідне місто, Київ - це моя душа! А найголовніше і важливе, Київ – це люди: добрі, гостинні, мудрі. Вибачте мене, мої земляки! Я хотіла приїхати з концертом для Вас! З добром і миром у цей непростий час для України. Вибачте за те, що ви чекали нашої зустрічі, а я виявилася безсилою перед продажними брехливими і боягузливими людьми, які за моєю спиною підло й гидко засудили, засудили і розлучили нас з вами на довгих 5 років!» - написала Корольова. 

Як відомо, 12 жовтня СБУ заборонила в'їзд в Україну співачці Наташі Корольовій на 5 років.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ