У середу, 1 квітня, дільничні офіцери Миколаївського відділення поліції виявили, що керівник ринку на Львівщині порушив правила щодо карантину людей і норм, передбачених законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб».

Про це повідомляє пресслужба ГУ НП у Львівській області.

«На директора підприємства правоохоронці склали протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ст.44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) КУпАП. Санкція статті передбачає покарання – штраф на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних доходів громадян та на посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян», - йдеться у повідомленні.

Матеріали поліцейські скерували до суду. який визнав чоловіка винним у вчинені адміністративного правопорушення та наклав штраф у розмірі однієї тисячі неоподаткованих мінімумів, що становить 34 000 гривень.

Нагадаємо, що 1 квітня, Зарічний районний суд міста Сум наклав штраф у розмірі 17 тисяч гривень на чоловіка, який 30 березня перебував у магазині “АТБ” без засобів індивідуального захисту (медичної або респіраторної маски).

ІА "Вголос": НОВИНИ