Компанія «Богдан Моторс» повідомила послів країн Великої Сімки щодо ситуації із затриманням та висловленням підозри колишньому першому заступнику секретаря РНБО, президенту корпорації «Богдан» Олегу Гладковському.

Про це повідомляється на сайті корпорації «Богдан».

У компанії зазначили, що «поінформувала послів країн Великої Сімки щодо продовження політично вмотивованих дій та безпідставних звинувачень на адресу О.В. Гладковського та підприємств, які входять до корпорації». У корпорації «Богдан» вкотре закликали світову спільноту «звернути увагу на факти ручного керування правоохоронними органами та судами з боку узурпованої владної вертикалі в Україні».

У надісланому послам країн Великої Сімки зверненні повідомляється про перебіг подій 17-19 жовтня, коли працівники НАБУ затримали нинішнього президента корпорації «Богдан» Гладковського через зловживання владою та службовим становищем та декларування недостовірної інформації.

Нагадаємо, що 18 жовтня ексзаступнику секретаря РНБО Олегу Гладковському повідомили про підозру.

Також однією з підстав затримання колишнього заступника секретаря РНБО Олега Гладковського стала інформація про наявність у нього майна закордоном та в офшорах.

Як писав «Вголос», колишнього заступника секретаря РНБО заарештували на два місяці – до 15 грудня включно. Проте, він може вийти під заставу у розмірі 10 мільйонів 623 тисячі 130 гривень.

ІА "Вголос": НОВИНИ