[media=165017,165018,165019] 

Про це власкору «Вголосу» повідомили у ГО «Волинське товариство захисту тварин».

Активістам повідомили, що кошеня знайшли небайдужі люди та відвезли його у КП «Ласка». Приїхавши до притулку і зробивши аналіз відео та котика, вони переконались, що це одна і та ж тварина. Кошеня мало поїхати додому до директора «Ласки» Дани Новарчук, проте його вирішили передати волонтерові. 

«Кошеня дуже злякане, але без ушкоджень кісток чи хребта. На носику є засохла кров та бруд. Від найменшого руху шукає куди можна сховатись. Правда, зрозумівши, що я його не буду бити, після моїх намагань погладити та почухати, кошенятко почало мені муркати», - зазначила волонтер.

Наразі для чотирилапого шукають господаря, однак наголошують, що процес реабілітації може бути довгим. 

Окрім того, друге кошеня зі світлини Любові Таропіної знайшла та прихистила лучанка.

«У нього немає нижньої губи, не знаю чи це вони чи ні, але риже кошеня ми знайшли і прихистили. Замазали зеленкою йому ранку», - повідомила мешканка Луцька. Кошеня відвезуть у КП «Ласка».

Варто додати, що на Любов Таропіну та Юрія Гнатюка поліція відкрила кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з тваринами за ч. 1 ст. 299 (Жорстке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або арешту строком до шести місяців.

Як писав «Вголос», Луцьк шокувало відео знущань над котом переселенки з Луганська та її товариша. 

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ