Відома українська кіноактриса, готуючись до виїзду за кордон на кінопроби, тимчасово мешкала в Ужгороді в орендованій квартирі.

Про це повідомляє Ужгородське районне управління поліції. 
 
Перед самим виїздом жінка виявила, що хтось заліз до її помешкання та викрав не лише коштовності та гроші, але й закордонний паспорт, із яким відома кіноактриса невдовзі мала виїжджати за кордон на кінопроби.
 
Переглянувши записи з камер відеоспостереження, дільничні офіцери поліції встановили особу зловмисника — 19-річного ужгородця, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності.
 
Чоловіка оперативно розшукали. Зізнавшись у скоєнні крадіжки, чоловік видав вкрадені ним речі, які ховав на одному з місцевих кладовищ.
 
За фактом крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану, слідчі Ужгородського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 статті 185 Кримінального кодексу України.
 
Вчора, 3 серпня, зловмисникові вже повідомили про підозру в скоєнні злочину. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.
 
Читайте також у «Вголосі»: на Львівщині дружина колишнього військового командира з квітами готувалася зустрічати нових «асвабадітєлєй».
 

ІА "Вголос": НОВИНИ