28 вересня обурені мешканці Львова вийшли на протест біля НУ «Львівська Політехніка» проти міського голови Андрія Садового та його чиновників.

Про це інформує кореспондент «Вголосу».

Зазначимо, від сьогодні, 28 вересня, на ремонт закривають частину вулиці Степана Бандери. Розпочинають роботи на ділянці від вул. Чупринки до вул. Антоновича.  Ремонтуватимуть відрізок до червня наступного року, після чого розпочнуть роботи на ділянці від вул.Антоновича до вул. Героїв УПА, далі від вул. Героїв УПА до вул. Городоцької.

Рух транспорту частково змінили.

Так, мешканці міста обурюються тим, що проїзду на багатьох прилеглих вулицях немає, людей про зміни у русі не попередили, тому всі поїхали своїм маршрутом; на вулицях, які заповнені громадським і приватним транспортом, шалені затори. Рух ускладнюють ще й ДТП, адже люди поспішають на роботу.

Також, львів'яни побоюються, що унікальна старовинна бруківка, якою зокрема вимощена вул. Бандери, просто зникне після ремонту, адже обліку немає і куди її вивозять, ніхто не знає.

«Сьогодні ми протестуємо проти системної руйнації історичного середовища міста Львова, яку здійснює міська влада на чолі з мером Андрієм Садовим. Вони просто крадуть усе, що криво лежить», - наголошують у своєму виступі мешканці.

І додають: «Садовому треба взагалі заборонити займатися ремонтом вулиць, особливо у центральній частині міста, де є австрійська бруківка. Нехай приходять спеціалісти, які знають свою справу - і хоч трошечки збережемо те, що залишилось».

Читайте також: «Чому багато містян готові голосувати за «вбивцю Львова»?». 

ІА "Вголос": НОВИНИ