У кремлі заявили, що голова політради партії «Опозиційна платформа – За життя», кум путіна віктор медведчук не є громадянином росії, і вони не знають, чи хоче він участірф у вирішенні його долі.

Про це повідомляє “Українська правда” з посиланням на прес секретаря путіна дмитра пєскова.

"Що стосується обміну, про який із таким жаром, запалом, задоволенням заговорили різні діячі у Києві: медведчук не є громадянином росії. Він не має жодного стосунку до спеціальної військової операції. Він є іноземним політичним діячем.

Ми взагалі не знаємо, чи хоче він сам якоїсь участі росії у вирішенні цієї пасквільної щодо нього ситуації",  – сказав пєсков.

Нагадаємо, що 12 квітня, Служба безпеки України затримала народного депутата України та кума президента росії Віктора Медведчука, який 27 лютого втік з-під домашнього арешту, під яким перебував у кількох провадженнях, у яких йшлося, серед іншого, про державну зраду.

Як писав «Вголос», Голова Верховної ради Руслан Стефанчук заявив, що Віктора Медведчука позбавлять депутатського мандата. Це станеться після того, як суд винесе рішення у справі нардепа.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ