У сюжеті «LifeNews» стверджують, що про це в ексклюзивному інтерв'ю розповів затриманий співробітник МВС України.

За словами затриманого, буцімто в Луганську вже працюють близько 20 завербованих жриць кохання, які мають не просто обслуговувати бойовиків, а робити це на найвищому рівні.

«У них є завдання якісно і не дуже дорого обслуговувати ополчення, народну міліцію, представників правоохоронних органів – людей, які представляють оперативний інтерес для СБУ, – розповів затриманий. – Перед ними стоїть завдання входити в довіру, намагатися з ними жити і витягувати якомога більше інформації для Києва».

Мережу повій-шпигунок українські спецслужби буцімто готували ще до початку конфлікту на Донбасі. У сюжеті зазначено, що це ще й «доволі прибутковий бізнес, який приносив силовикам чималий дохід».

За версією «LifeNews», дівчат набирали місцевих із сіл на лінії зіткнення, які не викличуть підозр. Допомагати формувати мережу змушували сутенерів, використовуючи проти них компромат і змушуючи повертатися в бізнес.

Затриманий стверджує, що жриці кохання проходять спеціальний інструктаж у силовиків перед тим, як їх відправляють на завдання. Здобуту інформацію повії-шпигунки нібито направляли у відомство через водіїв маршруток, а знайомляться дівчата зі своїми майбутніми жертвами в кафе, їдальнях і шашличних міста, куди «ополченці» заходять перекусити.

ІА "Вголос": НОВИНИ