Цимбалюк вважає, що окрім воєнної перемоги над агресором, велике значення також має економіка країни, яка є в стані війни. Ба більше, зараз найважливішу роль, окрім наших військових, виконують й волонтери.

Свою думку висловив народний депутат України від “Батьківщини” Михайло Цимбалюк в етері “Говорить Великий Львів” на телеканалі NTA.

«Компроміси - це все-таки досягнення угоди шляхом певних поступок. Важливо пам'ятати шляхом яких поступок ми можемо досягати компромісів. Слід не забувати слова цінності тих домовленостей з росією. Ми вже маємо підписання однієї домовленості так званого Будапештського меморандуму і яка ціна цих папірців, це теж не варто забувати», - зауважив Цимбалюк.

Крім цього, депутат зазначає, що зараз потрібно починати працювати. Робота зумовлює ріст економіки, яка на теперішній час має доволі вагоме значення.

Я погоджуюсь з колегами, що перемога кується тільки на передовій, дуже важливо, щоб сьогодні в тилу всі служби працювали, відновлювалася економіка, бо це теж запорука нашої перемоги. Потрібно працювати. кожен на своєму робочому місці. А завдання влади організувати так, щоб люди мали можливість працювати, сплачувати податки і розвивати економіку. 

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ