Компанія шукає людину, яка буде відпочивати на різних круїзних лайнерах по всьому світу і публікувати фото в Instagram, за це все йому ще й заплатять $ 4 тисячі, йдеться на сайті Royal Caribbean

Робота розрахована на 3 тижні протягом літа 2017 року, співробітнику необхідно буде провести тиждень на кожному з трьох обраних компанією круїзних лайнерів і задокументувати ці подорожі за допомогою фото.

В робочі обов'язки входять наступні пункти.

Постити 3 фотографії в Instagram кожен день під час кожного рейсу. Фото повинні включати в себе: вид або пейзаж; екстраординарний досвід (на кораблі або під час зупинки / екскурсії); незвичайна людина (це може бути хтось з цікавою історією, кого ви зустріли на борту; член екіпажу з унікальною роллю або місцевий чоловік, якого ви зустріли під час береговій екскурсії).

Відвідати мінімум 3 різні берегові екскурсії під час кожного круїзу.

Щодня робити пости в Instagram з рекомендаціями для інших користувачів, що їм варто спробувати і відвідати під час кожного круїзу.

Вітається також відео з круїзів.

Щоб податися на цю вакансію, претендентам необхідно опублікувати в Instagram своє найкраще фото з подорожей, відзначити там @RoyalCaribbeanUK, а також використовувати хештег #ExtraordinaryExplorer. Заявки приймаються до 31 січня.

ІА "Вголос": НОВИНИ