Минулий рік увійшов в українську історію як рік лоукостерів, адже пасажиропотік через українські летовища сягнув 20 мільйонів пасажирів. Але 2019 рік обіцяє побити ці рекорди.

Про це повідомляє 24 канал

У найближчі місяці лоукости, які вже літають в Україну, запускають нові рейси до європейських міст.

З Києва вже в березні разом з Wizz Air можна буде полетіти до Риги, німецького Бремена, датського Біллунда, польського Кракова, а зі Львова – до Копенгагена.

З квітня розпочне польоти за маршрутом Львів – Рига і компанія airBaltic. Цього ж місяця Ryanair запустить рейси з Борисполя до британського Манчестера, грецьких Афін, ірландського Дубліна. А також столиці Болгарії Софії та кіпрського Пафоса.

Український аеропорт «Київ» приймає найбільшу в Україні кількість рейсів дешевих авіаперевізників: саме звідти розпочне регулярні польоти до міст Середземномор'я і вітчизняна компанія SkyUp. На цих літаках не погодують, з валізою пустять лише за доплату й відчуваєш себе там часом як в маршрутці з крилами.

Попри це українці полюють на дешеві квитки, аби заощадити. За минулий рік кількість авіапасажирів рекордно зросла та склала 2,8 мільйона пасажирів.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ