Досить відомий у світі бренд Asics є одним із лідерів у сфері sport fashion і вже понад 70 років радує прихильників зручності власними розробками та інноваційними моделями.

У цій статті розповідаємо про найкрутіші вироби, які запропонував нам бренд за роки своєї роботи та ділимося місцем, де можна придбати оригінальні брендові речі за цінами від виробника, тому обов’язково дочитайте до кінця.

 Заснована у 1949 році японська компанія ONITSUKA Shokai, яка згодом змінила назву на ASICS, від самого початку роботи обрала собі дуже філософський девіз із глибоким сенсом — “У здоровому тілі здоровий дух”. Саме з перших літер цієї латинської фрази і була утворена друга назва торгової марки, а сам вислів дуже вплинув на засновника та надихнув його на створення спортивного взуття з метою виховання здорових молодих людей за допомогою спорту.

 Чим ми завдячуємо Асікс ?

 Баскетбольні кросівки з присосками — одні із найскладніших з точки зору виробництва у той час. Проте в них відображені поступові покращення для досягнення характеристик зупинки, повороту та ривка, необхідних для баскетболу. За рахунок поглиблення ямочок по всій поверхні підошви, що нагадують присоски восьминога, покращуються як стартові, так і гальмівні характеристики.

Взуття для марафонського бігу, яке й нині часто обирають для змагань у Японії. Пари Marathon Tabi оснащені спеціальними функціями, необхідними для марафонів, у тому числі гумовою підошвою та верхом із міцного матеріалу, а також ремінцем для підвішування.

Ще одна пара для марафонів та естафет — Tiger Markup — розроблена для марафонського бігу, що потребує швидкості та витривалості, ідеально підходить для довгих дистанцій та забезпечує зниження стомлюваності. Виготовляється з матеріалу, який втричі міцніший за бавовну і запобігає потовиділенню.

Нейлонове взуття — міцне, водостійке та легке. Починаючи з моделі AFTER BOOTS, нейлон активно використовується у «шузах» для гри в гольф, баскетбол та навіть для альпінізму.

Волейбольні кросівки ROTATION 6 для міжнародного формату на шість гравців розроблені зі спеціальною губкою для п’яти, щоб підвищити здатність до стрибків, амортизацію, а також зменшити втому при тривалій грі.

Також компанія серед перших запропонувала моделі для гімнастики, футболу, фехтування та волейболу, які і сьогодні користуються чималим попитом серед професійних спортсменів.

 Сьогодні виробник не лише активно вдосконалює власні технології та постійно розширює асортимент, а й докладає значних зусиль для збереження екології і впровадження еко-ініціатив у виробництві. Близько 90% брендової продукції вже виготовляється з перероблених матеріалів, що зменшує негативний вплив на планету.

 Відкрийте для себе неповторний та унікальний світ спорттоварів від Асікс. Завітайте на сайт офіційного партнера бренду в Україні — MD Fashion. Обирайте лише оригінальну продукцію, непідробну якісь та найкраще обслуговування!

ІА "Вголос": НОВИНИ