Рішення в трикутнику президент-парламент-уряд будуть прийматися спільно і публічно.

Про це заявив очільник партії Дмитро Разумков під час інтерв'ю «Інтерфакс-Україна».

За словами Разумкова, рішення будуть вироблятися в процесі дискусії між Офісом президента, Верховною Радою та Кабміном. І додав, що все прийматиметься відкрито і публічно, прислухаючись до громадськості.

«Я думаю, що це буде відкритий механізм. Це буде абсолютно правильно і з точки зору державного поведінки, і з точки зору чесності перед виборцями, і з точки зору ефективності роботи. Тому що найчастіше кулуарні переговори мали якийсь інтерес, як правило, що має мало спільного з юридичною прозорістю», - сказав він в ексклюзивному інтерв'ю агентству« Інтерфакс-Україна ».

Разумков зазначив, що прийняті владою рішення будуть народжуватися в процесі спільної роботи Офісу президента, Парламенту і Уряду. «І не тільки цих трьох, тому що є ще четверта влада (ЗМІ - ІФ), є ще громадянське суспільство. Є й багато інших складників, зокрема розширення норм прямої демократії, про які ми говоримо», - додав він.

Разумков вказав, що точок прийняття рішень не буде багато, повинна бути одна спільна точка, але сходитися в цю точку і приходити до вирішення потрібно буде з різних напрямків.

Нагадаймо, за словами Разумкова, люди, які замішані у військових злочинах, не повинні мати права на амністію ні за кордоном, ні в Україні.

ІА "Вголос": НОВИНИ