Подаємо повний текст:

«Шановні львів‘яни!

15 листопада 2015 року відбудеться другий тур виборів міського голови  Львова. Зазначимо, що вперше в історії незалежної України реальні шанси посісти цю високу та відповідальну посаду має наш ідейний соратник – один із лідерів ВО «Свобода», віце-спікер українського парламенту (2012-2014 рр.), а також один з тих політиків, що зі зброєю в руках боронили нашу державу від російських окупантів на Сході країни, відданий патріот Руслан Кошулинський. Знаємо його як щирого, справжнього націоналіста, досвідченого і мудрого державотворця, для якого Україна та українці завжди були, є і будуть понад усе.

Конгрес українських націоналістів закликає львів’ян прийти на вибори та віддати свої голоси за Руслана Кошулинського. Для нього честь і гідність – не порожні слова, а почуття обов’язку і високої відповідальності перед громадою. Він  уже засвідчив своїм життєвим прикладом, політичною і громадською позицією, що головною мотивацією його участі у виборах мера м. Львова є віддане служіння українському народові. Руслан Кошулинський готовий узяти відповідальність на себе у відстоюванні інтересів та добробуту львівської громади в такий непростий для країни час, бо сповідує ідеї українського націоналізму, в яких  найвищою цінністю в нашій державі завжди має бути людина та її життя.

Конгрес українських націоналістів звертається з проханням до львів’ян з особливою відповідальністю поставитися до голосування, адже сьогодні, як ніколи, місто Лева потребує  чесного і мудрого очільника, справжнього господарника, такого міського голову, який, нарешті, зможе побороти у місті кричущу корупцію, забезпечить прозорість у  визначенні тарифів на ЖКП, відновить зруйноване житлово-комунальне господарство та зробить місто по-справжньому комфортним для життя львів’ян і ще більш привабливим для туристів.

Львів’яни! Віддавши свої голоси за Руслана Кошулинського, Ви проголосуєте за українського націоналіста, справжнього патріота та реальні зміни на краще життя у Вашому місті!

Слава Україні! Героям слава!».

Раніше Руслана Кошулинського підтримали ОУН, УВО, Громадська рада при Львівській ОДА, офіцери Львівщини, кандидат у мери Ігор Васюник, також підтримку висловив Дмитро Добродомов.

ІА "Вголос": НОВИНИ