Згідно з наданими застосунку «Резерв+» даними, керівник штабу бригади «Азов» Богдан Кротевич перебуває в розшуку та має звання солдата.

Про це сам Кротевич повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Богдан Кротевич — український військовослужбовець, начальник штабу бригади Національної гвардії України «Азов», лицар ордена Богдана Хмельницького III ступеня.

Воїн встав на захист України після того, як росіяни анексували півострів. У 2015 році він був учасником оборони Широкиного та стояв на захисті Світлодарської дуги в Донецькій області. У 2016 році він був учасником оборонної операції в Мар’їнці та Красногорівці.

Після початку повномасштабного вторгнення Богдан перебуває на службі 12-ї бригади спеціального призначення «Азов» НГУ, також він був захисником Маріуполя й «Азовсталі». У травні 2022 року він потрапив у полон РФ разом із іншими бійцями «Азову» під час виходу з «Азовсталі», і його звільнили з полону під час обміну 21 вересня 2022 року.

До того ж Кротевич, згідно з наказом командувача Національної гвардії від 8 квітня 2024 року, отримав звання підполковника.

ІА "Вголос": НОВИНИ