Голова Української Православної церкви (Московського Патріархату) митрополит Онуфрій висвятив у єпископи секретаря Чернівецько-Буковинської єпархії Никиту (Андрій Сторожук), який нещодавно був спійманий в одному ліжку з голим хлопцем із місцевого церковного хору.

Допомагав Онуфрію вручати «нові погони» (ну, тобто посвячувати в новий духовний сан) любителю голих хлопчиків Никиті митрополит Чернівецький і Буковинський Мелетій.

Це «священне» дійство московських попів відбувалося у Свято-Пантелеймонівському соборі в київській Феофанії, звідки велася трансляція у соцмережах, пише УНІАН.

«Сьогодні, 4 грудня 2022 року, блаженніший митрополит Онуфрій звершив архієрейську хіротонію архімандрита Никити (Сторожука) во єпископи Івано-Франківського і Коломийського», - повідомили в Чернівецько-Буковинській єпархії УПЦ МП.

На заході був присутній і підсканційний настоятель Києво-Печерської Лаври, любитель розкішних автомобілів Павло (Лебідь).

Нагадаємо, 25 листопада в СБУ повідомили, що під час обшуків у Свято-Миколаївському храмі УПЦ знайшли документи про російське громадянство у керівництва єпархії. Пізніше стало відомо, що в нотубуці цих проросійських «священиків» знайшли відео з дитячою порнографією. Файли, за попередніми даними, не були завантажені з інтернету, а відзняті відеокамерою. Крім того, під час обшуків силовики спіймали секретаря єпархії Никиту в ліжку з голим хлопцем, який співає в місцевому хорі. Повідомляється, що СБУ увійшли в келію, де живе архімандрит, у момент фізичної близькості з хористом.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ