Рядовий з Новосибірська, якого призвали в межах так званої часткової мобілізації в Росії, потрапив у полон до наших воїнів і тепер просить про обмін.

Загарбник просить російське керівництво, аби його обміняли на єнота, якого окупанти викрали з Херсона. 

Та відзначимо, що у мобілізованого вже є серйозний конкурент на обмін, адже українці пропонують обміняти викраденого єнота на пам'ятник російській імператриці Єкатєріні ІІ в Одесі. Відповідну петицію зареєстрували на сайті президента України.

Нагадаємо, що напередодні втечі з Херсона на тлі контрнаступу ЗСУ, окупанти почали буквально обкрадати місто. 13 листопада стало відомо, що росіяни вивезли з Херсонського зоопарку більшість тварин. Звірі опинилися в тимчасово окупованому Криму. Серед відповідальних за крадіжку тварин – директор кримського парку левів «Тайган» Олєг Зубков та гауляйтер Херсонщини Владімір Сальдо.

У мережі навіть з'явилося відео, як росіяни викрадають єнота. Тим часом окупанти створили телеграм-канал, де від імені викраденого єнота пишуть цинічні речі й намагаються зіграти на емоціях – мовляв, ніхто єнота не викрадав, а його забрали, бо він був покинутий.

Читайте також:

«ЗСУ просуваються вперед»: Гайдай про ситуацію на Луганщині

На Миколаївщині окупанти знищили храм, який пережив дві світові війни (фото)

Результат війни в Україні буде вирішальним для цього століття, - глава Пентагону

ІА "Вголос": НОВИНИ