Міський голова Винників, що під Львовом, Володимир Квурт розкритикував президента Володимира Зеленського за непрофесійність його самого і його команди.

Про це Квурт сказав в ефірі ток-шоу "Говорить ВЕЛИКИЙ Львів" на телеканалі НТА.

"Зеленський прямим текстом сказав, що не знає, як вирішити проблеми. Кожен може порівняти дуже просто, провівши аналогію. У вас вдома ремонт. Приходить дуже симпатичний бригадир з дипломом...балеруна. Може, навіть звання народного артиста має. І каже: "Я закінчу ремонт за два тижні". Ви сумніваєтеся, але все таки людина поважна, має успіхи в житті, тож кажете: "Добре, а як ви це забезпечите?" Він приводить своїх друзів. Ніхто з них не вміє штукатурити, класти плитку, цеглу, ніхто не займався ремонтом, але всі дуже класні і хочуть допомогти. І ось цей чоловік каже, що в короткий термін забезпечить мир в Україні", - сказав Квурт.

Політик також зазначив, що готовий підтримувати президента Зеленського, якщо той почне працювати в інтересах України, але наразі цього немає:

"Перемовини глави держави з міжнародними партнерами - це ціла система, яка передбачає і вміння, і знання, і залучення фахівців, які допомагають Україні формувати свою позицію. Коли ми говоримо про те, в яких умовах така позиція президента буде вагомою, то мені здається, навіть дитині очевидна відповідь: за умови, коли українська армія буде сильною. Тобто коли вона буде сита та озброєна. Я готовий мовчати і підтримувати президента Зеленського, усвідомлюючи, що в цей час українські науковці спільно з військовими створюють зброю чи повертають Україні ядерну зброю, щоб ми могли адекватно говорити з агресором, який є одним з лідерів ядерного клубу. Але цього немає. Сьогоні цілий день президент витратив на діалог, який не має жодного сенсу".

ІА "Вголос": НОВИНИ