Патрульна поліцейська зі Львова повернула вкрадений iPhone, переконавши грабіжника, що віддасть за нього винагороду. Під час «бартеру» в підозрюваного виявили не лише телефон, а й «згорток з речовиною рослинного походження».

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Львівщини.

Інцидент стався 27 жовтня близько 21-ої години вечора. До правоохоронців звернувся 20-річний чоловік, який розповів, що у сквері біля церкви двоє невідомих вирвали в нього з рук телефон і втекли.

Коли пошуки злочинців на прилеглих вулицях не дали результату, «патрульні вирішили піти іншим шляхом»: інспекторка поліції зателефонувала на крадений телефон і переконала грабіжника повернути його за винагороду.

На погоджене місце зустрічі прибув 35-річний чоловік, схожий за описами на одного з крадіїв. Він заперечував свою причетність до злочину, але під час поверхневої перевірки в нього виявили крадений телефон і «згорток з речовиною рослинного походження».

Як повідомляють патрульні, на місце події викликали слідчо-оперативну групу Галицького відділу поліції. А чоловіка, який хотів обміняти крадений телефон на гроші, затримали.

ІА "Вголос": НОВИНИ