Пропозиції Росії щодо кінцевого документа можливої зустрічі глав зовнішньополітичних відомств чотирьох країн у Нормандському форматі лише підтверджують, що вона продовжує уникати цієї зустрічі.

Про це повідомляє «Європейська правда».

«З останнього, що відбулося на дипломатичному треку: міністерство закордонних справ Російської Федерації надіслало свої пропозиції до Німеччини, Франції та України їхнє бачення того, яким має бути остаточний документ потенційної зустрічі міністрів закордонних справ», - заявив Кулеба.

Як повідомляє Кулеба, «цей документ написаний таким чином, що він не залишає жодного сумніву, окрім як підтвердження того, що міністр Лавров продовжує уникати цієї зустрічі у той час, коли ми бачимо нагнітання російської пропаганди й розкручування цього маховика гібридної війни».

Як ми писали раніше, у президента Росії Володимира Путіна готують окремий «порядок денний» для зустрічі із Володимиром Зеленським. Таку заяву зробив речник глави країни-агресорки Дмитро Пєсков

Також нагадаємо, що на території Луганської та Донецької областей представники ОБСЄ продовжують фіксувати порушення з боку російських найманців. Спостерігачі зафіксували важку техніку бойовиків, яка розміщена на Донеччині.

ІА "Вголос": НОВИНИ