Про це інформують організатори.

Співак був першим вокалістом австралійської рок-групи AC/DC. На фестивалі Дейв співатиме легендарні хіти разом з триб’ют-гуртом «D/C Train.

«Цьогоріч ми вперше на музичному фестивалі відкриваємо триб’ют-сцену. Такої практики на інших фестивалях ще не було. Зі сцени звучатимуть хіти таких відомих гуртів, як AC/DC, «Rammstein», «Metallica», «Scorpions», «Iron Maiden» та інші. Усі триб`юти перелічених гуртів, які співатимуть кавери, мають офіційне право на виконання пісень легендарних зірок рок-музики», – розповідають організатори фестивалю.

Нагадаємо, що фестиваль відбудеться 3-5 липня на території тернопільського аеропорту.

На головній сцені фестивалю своє 10-річчя відсвяткують хлопці з гурту «Бумбокс», а білоруси «Brutto» везуть нову революційну програму «Партизан-Рок». Також на фестивальних сценах виступлять такі відомі гурти, як «Елізіум», «The Hardkiss», «O.Torvald», «Табула Раса», «Фіолет», «Тінь сонця», «Тостер», «РолліксС», «Jinjer», «Один в каное», «Vivienne mort» та інші.

Крім українських виконавців, буде представлено гурти з Австралії, Франції, Швеції, Австрії, Польщі, Грузії, Росії та Білорусі.

На території «Файного Міста» працюватиме наметове містечко, забезпечене питною водою і дровами, яке цілодобово перебуватиме під належною охороною. Окрім того, на відвідувачів фестивалю чекають вело- та автопарковка, прокат велосипедів, мистецькі студії просто неба, боді-арт і татусалони та безліч інших розваг.

ІА "Вголос": НОВИНИ