Президент «Руху» Григорій Козловський записав відеозвернення, у якому наголосив, що не залишиться осторонь скрутного становища «Карпат» та допоможе фінансово, а також закликав бізнесменів об’єднатися й посприяти коштами у вирішенні нагальних проблем «левів».

«Вирішив підтримати звернення голови ОДА про те, що бізнес Львова повинен у тяжку хвилину протягнути руку ФК »Карпати«. ФК »Рух« дякує за таку ініціативу, залюбки її підтримує і готовий надати фінансову допомогу, автобус і проплатити виїзди »Карпат«, - наголосив Президент »жовто-чорних«.

При цьому він звернувся до інших бізнесменів і закликав їх також простягнути руку »левам«.

»У цей скрутний час такий видатний і знаковий клуб має жити. Клуб не має права зникнути. «Леви повинні битися до останньої секунди». Якщо допомога потрібна, нехай ФК «Карпати» зроблять офіційну заяву і, думаю, у Львові знайдеться багато бізнесменів, які допоможуть дограти їм цей чемпіонат«, - резюмував Григорій Козловський.

Як писав »Вголос", Голова Львівської ОДА Максим Козицький зробив сенсаційну заяву, закликавши бізнес підтримати ФК “Карпати”.

Футбольний клуб «Рух» відреагував на звернення голови Львівської облдержадміністрації Максима Козицького, який закликав небайдужих допомогти львівським «Карпатам».

ІА "Вголос": НОВИНИ