Олексій Губський все життя був відомий своєю принциповою україноцентричною позицією. Багато років він очолював осередок ВО «Свобода» у місті Миколаїв, а з початком війни на Донбасі захищав Україну у лавах 93-ї окремої механізованої бригади. Сьогодні він загинув у бою з російськими окупантами, обороняючи від загарбників свій рідний Миколаїв.

Про це повідомив секретар Львівської міської ради Маркіян Лопачак у своєму телеграм-каналі, з посиланням на лідера ВО «Свобода» Олега Тягнибока. 

"У 2015 році пішов добровольцем в ОДЧ «Карпатська Січ», яка була легалізована у складі 93-ї ОМБр та базувалася у Водяному. Згодом воював у Кримському. У кінці 2017 року звільнився в резерв у званні сержанта. З початком повномасштабного вторгнення повернувся до складу 93-ї бригади", - йдеться у повідомленні. 

Обставини загибелі пана Олексія наразі невідомі. Від імені всієї редакції висловлюємо співчуття родині та близьким. Наші молитви з вами. 

Нагадаємо, як повідомляв "Вголос", учора, 7-го березня, російські окупанти вдарили по житлових кварталах Миколаєва з реактивних систем залпового вогню. Проте попри кілька разові спроби, взяти місто їм так і не вдалось. ворог відступив з великими втратами. 

ІА "Вголос": НОВИНИ