Ще досі ні Київ ні Кишинів не включили Красносельського (та інших політичних та «бізнес-менеджерів» Придністров'я) до санкційних списків.

Журналіст Молдовської медіакомпанії RISE Moldova Владімір Торік написав обурливий пост на своїй сторінці у фейсбук про лідера невизнаного Придністров'я Вадима Красносельського.
Лідер Придністров'я Вадим Красносельський, коментуючи теракти у Придністров'ї, заявив, що «сліди нападів ведуть в Україну». Хм, може прямо в його одеську квартиру? Що належить його бізнес-босу, Гушану?
Про українські «сліди» самого Красносельського. На фото нижче - ексклюзив, з українського паспорта лідера так званого Пріднєстров'я. Красносельський Вадим Миколайович. З Одеською пропискою. Яку бомблять за наказом кремля.
До 2015 року (перебуваючи у розшуку в Молдові) Красносельський перетинав український кордон майже щомісяця, часто до Одеси. До анексії Криму він використовував свій російський паспорт (більш як 300 разів) для в'їзду в Україну, а після анексії - український (більш як 10 разів).
І таких деталей у нас вистачає. Та хіба вони комусь потрібні?", - пише Владімір Торік
Важливо зауважити, що до цього часу ні Кишинів, ні Київ не включили Красносельського (та інших політичних та «бізнес-менеджерів» Придністров'я) до санкційних списків. А також не вимагали цього від столиць інших держав. «Чому?», - запитує журналіст.

Для довідки: Вадим Миколайович Красносельський — молдовський сепаратист, «придністровський» політик. Президент невизнаної ПМР. Голова Верховної Ради невизнаної ПМР. За рік до набуття мандату «президента» ПМР перебував у міжнародному розшуку 2007—2015, знятий з розшуку за ініціативою Молдови.

Читайте на сайті «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ