Про це повідомляє URA.Ru. 

Столяров подзвонив Дідьє Маруані від імені Філіпа Кіркорова і повідомив про те, що між ними можливо укласти мирову угоду з виплатою грошей постраждалій стороні. 

"Переговори від імені Кіркорова вів я. Спочатку я просто хотів зрозуміти, що він хоче - в результаті домовився, що виплачу йому мільйон, і він не буде судитися", - повідомив Лексус виданню.

Кіркоров не знав про пранк і заяви Труніна і Маруані стали для нього несподіванкою, як і те, що він повинен виплатити велику суму грошей знаменитому лідеру групи Space.

"Я віддав представникам Філіпа Кіркорова всі записи розмов, і він попросив мене зупинитися", - говорить пранкер.

За словами Столярова, він не припускав, що Маруані та Трунін поїдуть до Москви забирати гроші, обіцяні йому від Кіркорова. Тому реакція правоохоронних органови здається пранкеру цілком закономірною і обгрунтованою.

"Але я не хотів нікого садити або заарештовувати. Я лише передав всі його вимоги представникам Кіркорова, щоб вони розібралися, як їм вирішувати цей конфлікт", - заявив пранкер. 

Також Лексус розповів деякі деталі переговорів. 

"Після розмови Дідьє прислав листа, що чекає від Філіпа "серйозного пропозиції" для Маруані, щоб не було конфлікту. Якщо пропозиція буде несерйозною, він продовжить судитися в Росії і США і дав час до понеділка. Ми хотіли дізнатися, скільки він розуміє під серйозною пропозицією - запропонували першу-ліпшу в голову суму в мільйон рублів. Він не відповідав кілька днів. Потім прислав відповідь: що все ще чекає пропозиції (мабуть, йому здалося мало грошей). Тоді запропонували в євро. І Дідьє відповів у той же час, що готовий зустрітися з Філіпом і вже знайшов банкіра, який все забезпечить", - розповів Лексус.

Нагадаємо, у вівторок ввечері, 29 листопада, поліція міста Москва відпустила на свободу лідера французької групи Space Дідьє Маруані, який раніше був затриманий разом із юристом Ігорем Труновим, який представляє інтереси музиканта.

ІА "Вголос": НОВИНИ