Електронний медичний сервіс Helsi (helsi.me) запустив мобільний додаток.

Про це повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації.

Зазначається, сервіс надає швидкий доступ до всіх медичних послуг онлайн: знайти лікаря за спеціалізацією, прізвищем чи назвою медзакладу та записатись до нього або записати своїх рідних до обраного закладу охорони здоров’я, клініки, спеціаліста.

«Наприклад, тільки сімейних лікарів у системі вже понад 12 тисяч, а це фахівці, до яких пацієнти звертаються в першу чергу. У додатку можна ознайомитися з усіма послугами закладів охорони здоров’я чи клінік, обравши найоптимальніші для себе за місцем розташування та вартістю послуг», – зазначили в адміністрації.

Також додаток Helsi.me доступний для пристроїв:

на iOS: https://apps.apple.com/us/app/helsi-me/id1536904940

на Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=helsi.me

Система Helsi згодом запропонує телемедичні консультації, через відеозв’язок пацієнт зможе отримати лікарську консультацію, продемонструвати симптоми.

Доведеться оновлювати додаток частіше для отримання важливі зміни.

Як відомо, медична система Helsi працює з 2016 року. Щодня через сайт helsi.me записуються на прийом до лікаря близько 210 тис. пацієнтів. Система підключена до eHealth та надає функціонал для участі в медреформі. Системою користуються понад 1 тис. 100 закладів охорони здоров’я, 21 тис. лікарів по всій Україні.

Читайте більше новин на Вголосі:

 

ІА "Вголос": НОВИНИ