Про це він написав на своїй сторінці у «Facebook».

«Я обіцяв, що друзі з ФБ першими дізнаються про моє рішення. Щоправда, про нього я вже повідомив міністра. Після подій 21 липня, після сьогоднішніх подій в Івано-Франківську, після звільнення мого сина я не бачу можливості далі працювати в команді, що є нині при владі. Тому сьогодні повторно подаю заяву про звільнення з посади директора УЦОЯО», – ідеться в повідомленні.

Він додав, що першу заяву написав 21 липня.

Як писав «Вголос», сьогодні обшукали помешкання директора Івано-Франківського центру оцінювання якості освіти Богдана Томенчука.

Я обіцяв, що друзі по ФБ першими дізнаються про моє рішення. Щоправда, про нього я вже повідомив Міністра. Після подій...

Posted by Igor Likarchuk on Thursday, September 17, 2015

Як писав «Вголос», заступниця міністра освіти Інна Совсун повідомила у «Facebook», що обшуки в директора Українського центру оцінювання якості освіти Ігоря Лікарчука та його заступника Володимира Винника завершилися вилученням техніки, 5 тисяч гривень, чашки і двох ручок.

Сьогодні в ГПУ заявили, що знайшли в посадовців УЦОЯО 130 тисяч доларів.

21 липня в управлінні зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури поінформували, що службових осіб керівного складу Українського центру оцінювання якості освіти Міністерства освіти та науки викрито в несанкціонованому втручанні в систему оцінювання якості освіти й реєстр осіб, які пройшли зовнішнє незалежне оцінювання, для зміни інформації на користь третіх осіб.

ІА "Вголос": НОВИНИ