У Львівській області продовжують розшукувати матір новонародженої дівчинки, яка залишила дитину в Новому Роздолі на сходах коледжу.

Загорнуту в хустину дівчинку знайшли під час обходу території коледжу.

Нещодавно стало відомо, в якому стані зараз перебуває дитина. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Медики зазначили, що дівчинку не довелось рятувати від переохолодження, це велике диво.

Закутане немовля побачила прибиральниця пані Ганна. Здалеку вона подумала, що це кіт або собака та покликала охоронця. Пан Михайло розгорнув хустину та побачив дитя.

«Швидко усередину побіг, сказав беріть шарфики, що маєте і побігли сюди, взяли дитину», - зазначив охоронець.

Скільки часу немовля пролежало на сходах ніхто не знає. У той ранок був мороз, тому поки їхала «швидка» працівники коледжу самостійно відігрівали дитину.

До приїзду медиків новонароджену тримали біля обігрівача. Згодом «швидка» забрала її в дитячу лікарню. Зараз жодної загрози життю дитини немає.

Завідувачка пологовим відділенням Галина Лесюк зазначила, що матір залишила дитину на сходах орієнтовно за годину після народження. На дівчинці була свіжа кров, а температура тіла становила 34,3 градуси.

Наразі горе-матір знайти не вдалося. Правоохоронці продовжують її розшукувати. За вчинене жінці загрожує до трьох років ув’язнення. «Копи» перевіряють квартири будинків, розташованих поблизу, аптеки, перевіряють усіх жінок на обліку.

Мешканці Нового Роздолу перейнялися долею дитини. Їй несуть дуже багато одягу, памперсів, серветок. Навідується і охоронець, який її знайшов. Пан Михайло навіть дав дівчинці ім’я – Ганночка. Є і охочі усиновити дитину.

Як писав «Вголос», у Львівській області під двері коледжу підкинули новонароджену дівчинку.

ІА "Вголос": НОВИНИ