Народний депутат від «ЄС» Олег Синютка розкритикував владу через те, що на сьогодні українські лікарі погано забезпечені у боротьбі з коронавірусом, та розповів, чи потрібно запроваджувати у нашій державі надзвичайний стан.

Про це нардеп заявив в ефірі Народного толк-шоу 24 березня.

«Зараз мільйони українців дякують лікарям, бо вони сьогодні - українські солдати, які знаходяться на передовій боротьби з невидимим ворогом - коронавірусом, - зазначив він. - І дуже шкода, що за такий великий період часу влада не зуміла підготувати та »озброїти« наших лікарів».

При цьому нардеп розповів: сьогодні разом з іншим нардепом від «ЄС» Миколою Княжицьким передали медичне обладнання Львівському госпіталю інвалідів війни та репресованих.

"І мені було дуже прикро чути від наших лікарів про те, що, по-перше, вони сьогодні не мають ні масок, ні захисного одягу, ні окулярів - і це величезна проблема, на яку повинна звернути увагу влада. І я собі уявляю біль наших лікарів, коли вони по телебаченню бачать, як наші маски поїхали в Іспанію. І цих чиновників, які займаються таким мародерством, треба притягувати до відповідальності", - наголосив Синютка.

І додав: "А треба, щоб лікарі відчули, що влада про них турбується. Але влада робить що завгодно, тільки не елементарні речі".

При цьому Синютка зазначив, чи варто, на його думку, запроваджувати у країні надзвичайний стан:

"Щодо надзвичайного стану, я переконаний: жодних підстав його сьогодні запроваджувати немає", - акцентував політик.

Він вважає, що у цій ситуації треба перш за все подумати про простих людей, які потім можуть масово втрачати роботу через економічну кризу.

Звернувся народний обранець і до пересічних українців та наголосив: від самосвідомості і самодисципліни кожної людини залежить її здоров'я.

ІА "Вголос": НОВИНИ