Дослідити свій внутрішній світ, розібратись із наболілими питаннями та навіть покращити якість життя – у «Просторі турботи», що працює на вул. Б.Хмельницького у Львові проводять заняття з нейромалювання. Безкоштовно відвідувати практику у просторі можуть сім’ї із постраждалих громад, ті, хто опинилися у складних життєвих обставинах та родини захисників України.

«Це арт-терапія, яка поєднує в собі психологію та мистецтво. За допомогою спеціальних ліній людина промальовує свою проблему. І така практика справді працює», - каже викладачка з нейрографіки у Просторі турботи Ярослава Павлюковець.

У групах Ярослави займають в основному дорослі жінки та підлітки. Створюючи роботу, учасниці відповідають на додаткові запитання, щоб глибше зрозуміти і пропрацювати обрану тему. За кілька занять вдається подолати проблеми, з якими люди жили довгий час.

«Страх, невпевненість, постійну напругу, тривогу - беремо тему і пропрацьовуємо чотири, п’ять, шість різноманітних технік. Є різні ситуації. Буває таке, що за одну тему, за одну роботу здійснюється те, про що людина думала. Як у психології – проговорив проблему і все стало на свої місця. А ще нейромалюванння розслабляє, допомагає зосередитись, заглибитись у себе. Ця арт-терапія позбавляє від стресу і надихає на нові звершення», - додає Павлюковець.

Заняття з нейрографіки у «Просторі турботи» безкоштовні. Проходять щомісяця.

Записатися можна за номером телефону: 068 251 65 64.

Нагадаємо, «Простір турботи» реалізується у Львові БО “Українська освітня платформа” за підтримки МБО “БФ “СОС Дитячі містечка.Україна”.

ІА "Вголос": НОВИНИ