У Новояворівську поліцейські затримали зловмисника під час скоєння «квартирної» крадіжки.

Як повідомили у поліції Львівської області, про підозрілого чоловіка, який проник у помешкання через вікно, правоохоронців сповістив перехожий.
 
«22 лютого близько 19.00 на вулиці Юрія Липи у місті Новояворівськ місцевий мешканець помітив як невідомий чоловік намагається через вікно проникнути у квартиру одного з будинків», - таке повідомлення надійшло до поліції від випадкового перехожого.
Зловмисника затримали у помешканні, під час крадіжки. Ним виявився 41-річний місцевий житель, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.
 
Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.15 ч.4 ст.185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - до восьми років позбавлення волі.
 
Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід. Досудове розслідування триває.
Правоохоронці нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.
 
Читайте також у «Вголосі»: у Львові мешкає дівчинка, родину котрої вбили російські окупанти. 
 
 

ІА "Вголос": НОВИНИ