З 1 до 25 жовтня у місті триватимуть публічні консультації, завдання яких вирішити, що саме потрібно змінити у Стрийському парку.

Про це кореспондентові «Вголосу» розповіла Марія Цінцадзе, комунікаційний координатор Інституту «Республіка».

«Головне питання щодо роботи в Стрийському парку звучить так: «Що насамперед потрібно вдосконалити у Стрийському парку?».

Ми виділили 5 основних потреб, якими варто облагородити локацію. Серед них: встановлення майданчиків для вигулу собак, обгородження парку по периметру, покращення освітлення, відновлення водних об’єктів та громадських вбиралень.

Мешканці можуть обрати будь-який із запропонованих варіантів, надіславши СМС з певним кодом. Координатор зазначає, що вартість послуги для львів’ян буде згідно з тарифом оператора.

«Це не є дуже захмарна ціна для жителів Львова. Думаю, люди підуть на такі «жертви» заради улюбленого парку», - каже Цінцадзе.

Анастасія Безпалова, координатор Інституту «Республіка», повідомила, що сенс публічної консультації полягає в тому, аби зробити громадян більш активними.

«Зробивши маленький крок для вдосконалення нашого Стрийського парку, ми можемо почати дуже великі зміни у місті. Саме тому вважаємо цей проект актуальним, адже, окрім вдосконалення Львова, потрібно зайнятися довірою наших громадян до влади, яка перебуває на рівні розвитку. Облагородивши парк – повернемо її», - каже Безпалова.

ІА "Вголос": НОВИНИ