Що стало причиною відсторонення, наразі невідомо.

Українського боксера-професіонала Василя Ломаченка відсторонено від боксу після поєдинку з Річардом Коммі з Гани, який пройшов у ніч на 12 грудня в США. Таке рішення ухвалила Атлетична комісія американського штату Нью-Йорк.

Про це повідомляє «Обозреватель».

Відомо, що інформація про це з'явилася на статистичному ресурсі BoxRec. Поки що усунення колишнього чемпіона світу у легкій вазі запроваджено на невизначений термін. Таке саме рішення функціонери ухвалили і щодо нещодавнього суперника українця.

Усунення боксера після бою – звичайна практика, якщо він побував у нокдауні або був нокаутований, щоб зберегти здоров'я спортсмена. Втім, за статистикою ударів Ломаченка та Коммі, лише 12 відсотків «пострілів» африканця досягли мети. До Річарда «долетіли»  45% ударів.

Нагадаємо, українські боксери Олександр Усик та Василь Ломаченко знялися у документальному фільмі «Здрастуй, брате! Христос воскрес», у якому розповідають про дружбу з російськими спортсменами і розмірковують про те, що «ми один народ». Також після останнього бою Василь Ломаченко загорнув себе в прапор Білгород-Дністровського, замість українського, чим викликав шквал критики від українців

ІА "Вголос": НОВИНИ