Ледь не кожного тижня львівське сміття потрапляє у якийсь черговий скандал. Його почали знаходити майже у всіх куточках України. Звісно, після цього думка українців про Львів не завжди є хорошою.

Секретар Львівської міськради зазначив, що «ганьблять нас незаслужено». Адже ні місто, ні його мешканці не винні в тому, що компанії, які займаються вивезенням відходів, виконують свої обов‘язки недобросовісно.

Про це він написав на особистій сторінці у Фейсбук.

«Сьогодні порушив цю проблему на засіданні виконавчого комітету. Саме розглядали рішення про проведення конкурсу на визначення перевізників, які працюватимуть у нас в найближчі три роки. Моя позиція: фірми, яких ЗМІ чи правоохоронні органи хоча би раз спіймали на порушеннях — НЕ МОЖУТЬ більше співпрацювати з міською радою. Категорично», - зазначив Маркіян Лопачак.
Секретар ЛМР також додав, що він разом з директором ​департаменту з питань поводження із відходами ​домовились, що разом будуть збирати інформацію про діяльність компаній, з якими мерія мала угоди в останні роки, і презентує депутатському корпусу. Вони також будуть контролювати, щоб недобросовісних до цього конкурсу навіть не допустили.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ