Наймолодший син Олександра Лукашенка Микола навчатиметься у Москві під вигаданим ім'ям.

За попередньою інформацією він отримуватиме освіту в гімназії при Московському державному університеті.

Варто зауважити, що у секретаріаті гімназії при МДУ прокоментували дані чутки.

У гімназії заявили, що Микола Лукашенко у них не вчиться.

Проте, ексспівробітник КДБ анонімно розповів, що 16-річний Микола Лукашенко наразі проживає в білоруському посольстві в Москві.

За його словами, Лукашенко- молодший буде вчитися під іншим іменем та не буде відвідувати заняття, оскільки на сайті гімназії сказано, що навчання з початку року буде проходити дистанційно.

Крім того, колишній силовик додав, якщо син Лукашенка складе екстерном іспити за 11 клас, то  далі він навчатиметься у Московській сільськогосподарській академії імені Тімірязєва.

Ректор академії Володимир Трухачов заявив: «Мені передавали, що він хотів би в нас вчитися. Але, можливо, це питання не сьогоднішнє, а майбутнього».

Про це пише «РБК Україна» посилаючись на вченого і колишнього главу академії наук Білорусі Олександра Войтовича, який почув про це від колег у сфері освіти.

Читайте більше актуальних новин України та світу:

  • Президент Білорусі Олександр Лукашенко позбавив колишнього міністра культури і колишнього посла у Франції Павла Латушка і екс-посла в Словаччині Ігоря Лещеню дипломатичного рангу надзвичайних і повноважних послів. Лукашенко покарав дипломатів за підтримку протестів в Білорусі.
  • Глава Білорусі Олександр Лукашенко зробив заяву щодо України та хасидів, які прямують до святих місць.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ