Про це повідомив «самооборонівець» Богдан Климчук.

«Оскільки досудове розслідування зухвалих нападів на моїх побратимів, «самооборонівців» Сергія Рижкова, Сергія Чурікова і не мене зайшло у глухий кут, ми вирішили скористатися послугами адвоката. І, як виявилося, наша доблесна луцька поліція без будь-яких офіційних, умотивованих постанов не показує частину матеріалів досудового розслідування. У приватній розмові ж кажуть, що на те є усна вказівка начальника Луцького відділу поліції Муковоза», – зазначив Богдан Климчук. 

Активіст повідомив, що навіть у тій частині матеріалів, яку поліцейські надали, адвокат виявив низку недоліків і недопрацювань слідства та подав клопотання у двох справах.

«У матеріалах ми виявили доручення про проведення слідчих дій, які з невідомих причин так і залишилися невиконаними, а в моїй справі взагалі немає будь-яких допитів свідків. От і виникає знову логічне запитання: для кого і для чого суд поновлював пана Муковоза на його посаді і що він зробив після його поновлення? Арсен Аваков, Хатія Деконаїдзе, виходить, якщо поліція не може забезпечити нормального розслідування, цей правоохоронний орган так і залишається простим виконавцем замовлень тих чи інших політичних сил?» – обурився Богдан Климчук.

Як писав «Вголос», у Луцьку в жовтні 2015 року побили громадського активіста, «самооборонівця», кандидата в депутати Волинської обласної ради Сергія Рижкова.

У лютому 2016 року побили двох активістів Сергія Чурікова та Богдана Климчука, який також був членом атестаційної комісії Нацполіції.

ІА "Вголос": НОВИНИ